KY:n tilat


KY-talo ja Otaniemen tilat kyltereiden kotina

KY-säätiön omistuksessa oleva seitsemänkerroksinen KY-talo palvelee kauppatieteiden opiskelijoita mm. tarjoamalla tiloja KY ry:n ja lukuisien yhdistysten käyttöön talon kellaritiloissa sekä kolmannessa kerroksessa. Muita talon kerroksia vuokrataan ulkopuoliseen käyttöön, ja vuokratuotoilla rahoitetaan säätiön toimintaa.

KY-talon tilojen lisäksi opiskelijatoimijoiden varattavissa ovat myös Konemiehentiellä Otaniemessä sijaitsevat Sahan ja Espilän tilat, jotka säätiö on vuokrannut kauppatieteilijöiden käyttöön. KY-säätiö suunnittelee parhaillaan uusia pitkäaikaisia opiskelijatiloja Otaniemen kampukselle yhdessä KY ry:n sekä Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) ja sen ruotsinkielisen osakunnan Teknologföreningenin (TF) kanssa.

Tilojen käyttömahdollisuus on yksi säätiön merkittävimmistä kyltereille tuottamista palveluista. Ilman KY:n tarjoamia tiloja olisi kauppatieteilijöiden yhdistysten ja eri toimijaryhmien huomattavasti vaikeampi toimia ja järjestää kauppatieteilijöiden omaa toimintaa.